Benito Ojeda fa bons els pronòstics a Sant Esteve Sesrovires

El deu vegades campió de Catalunya de maratons va guanyar la cursa dels 10 quilòmetres amb un temps de 32’41’’. Ahir diumenge es va celebrar la segona edició de la Cursa de Sant Esteve Sesrovires on es van aplegar més de 150 participants. La prova atlètica, organitzada per l’empresa Athletic Events, amb la col·laboració de l’Ajuntament, es va dividir en dos recorreguts: un de 10 quilòmetres i un altre de 5.000 metres.

En la distància dels 10 quilòmetres, el guanyador a la categoria masculina va ser Benito Ojeda (Adidas Domingo Catalán). El deu vegades campió de Catalunya de maratons va fer un temps de 32’41’’ i va demostrar una gran superioritat durant la prova. Paul Sie Kwasi (Athletic Track Bikila Tarragona, 33’47’’) i Eduard Queralt (Athletic Track Bikila Tarragona, 34’16’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Alicia Bergadà. L’atleta de l’Athletic Track Bikila Tarragona, va arribar en primer lloc amb un temps de 41’05’’, i va superar Yoli Bergadà (Athleic Track Bikila Tarragona, 42’23’’) i Rosy Titos (Slop.cat, 42’26’’).

D’altra banda, a la distància dels 5 quilòmetres el vencedor va ser Francesc Patón, del Fondistes Penedès, amb un registre final de 17’14’’. Segon va arribar Joaquín Martínez (CERRR, 17’22’’) i tercer David Sánchez (Cornellà Atlètic, 18’00’’). A la categoria femenina, la primera va ser Ane Pascual (Athletic Track Bikila Tarragona, 23’32’’), seguida de Berta Saguès (Martorell Atlètic Club, 25’18’’) i Maria Castellet (independent, 25’55’’).

Abans de les dues curses es van celebrar les dels més petits.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix