La Cursa de Karts de Coixinets Sant Just tindrà una aplicació pel mòbil

Imprimeix
També s’estrenarà un nou servei de transport, una carpa amb un taller i un concurs a través d’Instagram. També s’estrenarà un nou servei de transport, una carpa amb un taller i un concurs a través d’Instagram.

Els pròxims 16 i 17 de novembre se celebrarà la ja tradicional Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern, que enguany arriba a la seva trenta-setena edició. Hi participaran més d’un centenar de participants (118) superant així la xifra de l’any passat.

Ells organitzadors de la cursa presenten diferents novetats per a l’edició 2013. La més important és la creació d’una aplicació mòbil que oferirà informació detallada i actualitzada per al públic i per als participants. A més s’estrenarà un nou servei de transport de karts (amb una freqüència de 20-30 minuts des de l’arribada a la sortida) i, d’altra banda, hi haurà una carpa amb un taller amb eines per reparar els karts en cas d’accident.

D’altra banda, els organitzadors preparen també un concurs de fotografia a través d’Instagram durant el dia de la cursa amb les imatges que es pengin (#karts2013). La imatge guanyadora serà escollida per a la portada del DVD de la cursa.

Per categories, competiran 26 karts en la categoria sènior-màster; 15, en júniors; en veterans, 21; en fèmines, 14; en cadets, 12; en infantil, 7; en alevins, 18; i en la categoria mixta, creada l’any passat, 5 karts. El 16 de novembre es faran les verificacions, entrenaments i els cronometratges, mentre que l’endemà -17 de novembre- se celebrarà la cursa de les nou del matí i fins a les tres de la tarda.

Redacció / Foto: CKC