La Cursa de Karts de Coixinets Sant Just tindrà una aplicació pel mòbil

També s’estrenarà un nou servei de transport, una carpa amb un taller i un concurs a través d’Instagram. També s’estrenarà un nou servei de transport, una carpa amb un taller i un concurs a través d’Instagram.

Els pròxims 16 i 17 de novembre se celebrarà la ja tradicional Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern, que enguany arriba a la seva trenta-setena edició. Hi participaran més d’un centenar de participants (118) superant així la xifra de l’any passat.

Ells organitzadors de la cursa presenten diferents novetats per a l’edició 2013. La més important és la creació d’una aplicació mòbil que oferirà informació detallada i actualitzada per al públic i per als participants. A més s’estrenarà un nou servei de transport de karts (amb una freqüència de 20-30 minuts des de l’arribada a la sortida) i, d’altra banda, hi haurà una carpa amb un taller amb eines per reparar els karts en cas d’accident.

D’altra banda, els organitzadors preparen també un concurs de fotografia a través d’Instagram durant el dia de la cursa amb les imatges que es pengin (#karts2013). La imatge guanyadora serà escollida per a la portada del DVD de la cursa.

Per categories, competiran 26 karts en la categoria sènior-màster; 15, en júniors; en veterans, 21; en fèmines, 14; en cadets, 12; en infantil, 7; en alevins, 18; i en la categoria mixta, creada l’any passat, 5 karts. El 16 de novembre es faran les verificacions, entrenaments i els cronometratges, mentre que l’endemà -17 de novembre- se celebrarà la cursa de les nou del matí i fins a les tres de la tarda.

Redacció / Foto: CKC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix