Les seleccions catalanes es posen a punt a Sant Esteve Sesrovires

Els equips infantils i cadets de voleibol entrenaran en el Pavelló Poliesportiu Municipal aquest diumenge. El Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires acollirà aquest diumenge a la tarda el segon entrenament de seleccions catalanes infantils i cadets. El tàndem Alberto Toribio i Adrián  Fiorenza, es faran càrrec dels equips cadets masculí i femení. D’altra banda, la selecció infantil femenina estarà dirigida per l’argentí Xavi Perales, actualment entrenador de l’equip infantil del CVB Barça. Pel que fa a la selecció infantil masculina, el màxim responsable tècnic serà Sergio Fernández. Els quatre conjunts tenen posada la vista en el pròxim Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que se celebrarà a Valladolid. Cal destacar que Catalunya va aconseguir tres dels quatre títols en joc a Valladolid.

A la selecció catalana cadet hi ha convocades el jugador Alejandro Cano (CV Sant Boi), Andrea Bové (CV Esplugues), Júlia Gutiérrez I Ariadna Cantarell (CV Sant Esteve). I a l’infantil els cridats són Francisco Navas, Álex Espinar i Eric Cecilia (CV Sant Boi) i Xenia Cecilia (Sant Esteve)

Marçal Fontanals / Foto: FCV
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix