Les obres de la zona esportiva Ricard Ginebreda, en marxa

Hi ha previst una inversió de més de dos milions d’euros, i la remodelació esta dividida en tres fases. Ja han començat les obres de remodelació de la zona esportiva Ricard Ginebreda. Durant un any i mig s’invertiran més de 2 milions d’euros que permetran renovar i ampliar completament les instal·lacions, obrir-les urbanísticament al barri amb més població de Molins de Rei i habilitar espais per a la pràctica dels esports minoritaris.

Les obres de remodelació estan dividides en tres fases. La primera té un pressupost de 843.000 euros que durant la licitació s’ha pogut rebaixar fins als 716.000 euros i està cofinançada per l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En aquesta fase es preveu la construcció d’un nou accés a la instal·lació i una recepció; vuit vestidors per a la pràctica del futbol; vestidors pels àrbitres; una graderia amb capacitat per a 200 persones; magatzems; despatxos; sales de material de manteniment i altres serveis. Està previst que aquestes obres estiguin enllestides el proper mes de maig.

La segona fase (1B) és la que comportarà una important transformació urbanística d’aquesta zona del barri del Canal. Per primera vegada l’accés a la instal·lació quedarà de cara al municipi i donarà continuïtat al parc del Baix Llobregat amb la urbanització des del carrer Felip Canalies.

Simultàniament començaran les obres de la tercera fase que té per objectiu dotar als nombrosos practicants d’esports minoritaris unes instal·lacions d’entrenament adequades. El projecte preveu la creació d’un gran espai polivalent i compartimentable així com vestidors i magatzems per guardar el material. D’aquesta manera es donarà resposta a disciplines com l’halterofília (amb 60 practicants i grans resultats) o el judo (amb 106 esportistes de totes les edats).

Redacció / Foto: AMdR
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix