Artur Colomer i Cristina Sanz es coronen a Sant Vicenç dels Horts

Es van proclamar campions del Català Qubica-AMF i seran els representants catalans a la Copa del Món de l’especialitat. Les instal·lacions del Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts va acollir el Campionat de Catalunya Qubica-AMF. Cristina Sanz, del Club Bowling Les Corts de Barcelona, i Artur Colomer, del Sweetrade Bowling Club de Les Franqueses  del Vallès, es van proclamar campions a la categoria femenina i masculina respectivament. Els dos jugadors representaran a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a la Copa del Món Qubica-AMF 2013, que tindrà lloc a Krasnojarsk (Rússia)  del 15 al 24 de novembre de 2013.

Cristina Sanz va liderar en tot moment la competició i va guanyar amb comoditat el títol femení seguida per la seva companya d’equip Noèlia Rastrero, campiona de l’edició 2012. D’altra banda, Artur Colomer va superar als seus contrincants en la final Peterssen, amb 3.056 pals, seguit per Marcial Ovide del Club Diagonal (3016 pals) i Àlvar Cardona del Club Barcelona amb 3000 pals.

Un total de 32 esportistes van participar en la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que es va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans de Roser Romero, gerent de la FCBB.

Marçal Fontanals / Foto: FCBB
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix