Corbera decideix els primers campions de Trial de Nens

Imprimeix
Es va celebrar la penúltima prova de la Copa Catalana d’aquesta modalitat de motor pels més petits. La Copa Catalana de Trial de nens va viure la seva penúltima prova de l’actual temporada a Corbera de Llobregat aquest cap de setmana passat, en una prova que ja va decidir el nom dels guanyadors en tres de les cinc categories que configuren el certamen. A més, aquesta prova del Moto Club Corbera, també puntuava pel Campionat provincial de Barcelona/Trofeu Diputació de Barcelona.

A les categories Base80, Aleví i Elèctriques, Pau Martínez -foto-, Nil Benítez i Frederic Guardiola van aconseguir la victòria a la prova, el campionat català i el trofeu barceloní respectivament, arrodonint una excel·lent jornada. També es va decidir el campió de Promo80 a favor de Neus Múrcia, que no va estar a present a Corbera perquè el mateix dia es proclamava campiona d´Espanya de la categoria Femenina B.

Pel que fa a la categoria d’Iniciació, la victòria va ser per Oriol Ferrer, que d’aquesta manera també guanyava el Trofeu Diputació de Barcelona, però el títol català es decidirà al darrer trial que es disputarà a Sant Fost el 10 de novembre, on Joan Rovira arribarà com a màxim favorit amb Pau Teixidó amb alguna possibilitat matemàtica.

Marçal Fontanals / Foto: FCM