Ajuts econòmics per a la pràctica esportiva a Molins de Rei

L’Ajuntament vol destinar 7.000 euros per a nens i nenes de famílies amb pocs recursos econòmics. L’equip de govern de Molins de Rei portarà al pròxim ple la proposta de destinar 7.000 euros a facilitar la pràctica esportiva de nens i nenes de famílies amb pocs recursos econòmics.  Aquesta és la primera vegada que es proposen aquest tipus d’ajuts al municipi.

Els nens i nenes en edat escolar (entre 3 i 18 anys) que visquin amb famílies que la seva renta per càpita no superi els 300 euros i que tots els seus membres estiguin empadronats a Molins de Rei seran els beneficiaris d’aquestes beques. La renta per càpita es calcula dividint entre els membres de la unitat familiar el resultant dels ingressos mensuals un cop restada la despesa per habitatge.

Aquests ajuts, i en funció de la situació de cada sol·licitant, poden arribar a finançar fins al 90% de la pràctica de qualsevol disciplina esportiva organitzada pels serveis municipals o per les entitats esportives del municipi. A més, en el cas de què algun dels beneficiaris deixi l’activitat degut a qualsevol incidència l’ajut el podrà aprofitar una altra persona que ho hagi sol·licitat.

Si finalment la proposta és aprovada pel ple de la corporació les beques es podran demanar a finals de mes de novembre. Els recursos d’aquest nou programa d’ajuts surten d’una subvenció de 5.000 euros atorgada per la Diputació de Barcelona i del 40% de la recaptació aconseguida durant la darrera Cursa Popular de Sant Miquel (recorregut de 10km), que ja es va anunciar que es destinaria a fins socials.

Redacció / Foto: BC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix