Domini local en els 10 Quilòmetres de Sant Vicenç

Andreu Simón i Raquel Parrado, del Club Atlètic Sant Vicenç, es van proclamar campions de la prova atlètica. Prop dels 500 participants van prendre part a la cinquena edició dels 10 Quilòmetres de Sant Vicenç dels Horts, organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament. El guanyador de la cursa en la categoria absoluta masculina ha estat el vicentí Andreu Simón, del Club Atlètic Sant Vicenç, amb un temps de 34’39’’. Li han acompanyat en el podi Ernest Sans (34’42’’, Baseamado.com) i Manuel Garcia (35’12’’, Ciescat Santa Coloma) -foto podi-. En la categoria femenina, la campiona va ser la vicentina Raquel Parrado, també del Club Atlètic Sant Vicenç, amb un temps de 38’47’’. Maria José Gajete (42’47’’, Sant Boi) i Mary Marcos (44’46’’, Distance La Salle), van ser segona i tercera respectivament.

Marçal Fontanals / Foto: ASVdH