Esparreguera va tornar a acollir un concurs d’hípica

El CDTO va aplegar un total de 68 binomis distribuïts entre cinc categories diferents. Un total de 68 binomis es van donar cita en el Club Hípic d’Esparraguera per participar en un CDT0 on cal destacar els triomfs de Carla Pleguezuelos, Joan Llargues, Júlia Franch, Paula Hervás i Oscar Vivas.

A la prova corresponent a la Reprise AP, amb un total de 19 sortides destacar la victòria de l’amazona del club, Carla Pleguezuelos –foto-, que a lloms de Machupichu, aconseguia un resultat final de 70.550%. A la prova Reprise 1,  que tenir un total de 21 sortides a pista, la millor actuació va ser la protagonitzada pel genet Joan Llargues, que a lloms de Obvio F, aconseguia una mitjana de 68.152%.

Pel que fa la Reprise 2, amb un total de 10 sortides a pista, el millor resultat va ser l’ obtingut per Julia Franch Benavides i Brufen, després de finalitzar la seva actuació amb un total de 66.630%. La prova corresponent a la Reprise 3A, va ser dominada per Paula Hervas muntant a Kojac que van aconseguir una mitjana de 67.083%.

Finalment, el concurs es va completar amb la prova corresponent a la Reprise 4, i on la millor actuació va ser la protagonitzada per Oscar Vivas amb Koqueton I, després d’aconseguir un total de 63.676%.

Redacció / Foto: FCH
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix