El FC Barcelona compra els terrenys del Tennis El Forn

Imprimeix
La finca, situada a Sant Joan Despí, té 26.811 m² i el seu cost ha estat de més de 8.000.000 milions d’euros. Mitjançant un comunicat, el FC Barcelona ha donat a conèixer que ha tancat una inversió “estratègica per al club” amb la signatura d’un contracte privat de compravenda d’una finca de 26.811 m² a la localitat de Sant Joan Despí, annexa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on actualment s’hi ubica el Tennis El Forn. El cost d’adquisició d’aquesta finca ha estat de 8.270.000 euros (+ IVA) a pagar en els pròxims cinc anys.

La integració d’aquesta finca a les instal·lacions actuals de la Ciutat Esportiva suposarà incrementar en un 20% els terrenys actuals, d’una extensió de 129.308 m², i permetrà al Club impulsar un projecte de Modificació del Pla General Metropolità per tal de reordenar, ampliar i consolidar l’actual Ciutat Esportiva.

L’elevació a públic de l’escriptura de compravenda podria fer-se efectiva en un termini previst de dos anys coincidint amb l’aprovació definitiva d’aquesta modificació del Pla General Metropolità, termini durant el qual les instal·lacions esportives del Tennis El Forn podran seguir desenvolupant la seva activitat.

Redacció / Foto: FCB