Doblet del Pratenc AA en el Català Absolut de Marxa

L'atleta local Iván Arenas es va imposar a la prova individual masculina, i Olga Cabrera en la femenina.

Aquest diumenge 20 d'octubre es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut de Marxa per Clubs a la pista de l'Estadi Municipal Moisès Llopart del Prat de Llobregat en el marc del Trofeu Pratenc AA de Marxa Atlètica. El Pratenc Associació Atletisme ha revalidat el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina. L’AA Catalunya va ser segon en les dues categories.

La victòria individual masculina de la cursa -10 km- va ser per Iván Arenas (Pratenc AA) amb un temps de 46'18”4. David Pueyo (CA Montornès, 48’30’’7) i David Sánchez (Pratenc AA, 49’47’’4) van acabar segon i tercer respectivament a la classificació general.

A la categoria individual femenina, la guanyadora va ser Olga Cabrera. L’atleta del CE Penedès va recórrer els 5 quilòmetres amb un registre de 27'21”9. Tabata Cano (Pratenc AA, 27’55’’’4), va finalitzar segona, i Georgina Ruiz (Girona C. Brava-CAP, 27’58’’1) va acabar tercera.