Comença la temporada a les Lligues Nacionals de waterpolo

El Club Natació Molins de Rei té previst celebrar aquest dissabte la presentació de totes les seves seccions.

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida a les lligues de la RFEN de waterpolo: Divisió d'Honor, Primera Divisió i Segona Divisió, tant en categoria masculina com en femenina. Un total de 22 equips catalans participaran en les lligues estatals, quinze equips a la Divisió d'Honor, sis a la Primera Divisió i un a la Segona Divisió, entre els quals cal destacar la presència del CN Sant Feliu i el CN Molins de Rei.

El CN Molins de Rei de Sergi Pedrerol s’estrena a la Primera Divisió espanyola amb un duel contra el recent ascendit UE Horta (dissabte, 18 h). Mentre, l’altre equip del Baix Llobregat que militarà a la categoria serà el CN Sant Feliu –foto-, que el dirigirà de nou Juan Carlos Sanchón. Els santfeliuencs s’enfrontaran a La Latina madrileny (dissabte, 19 h).

La Primera Femenina començarà el 16 de novembre. Cal destacar que en aquesta categoria participarà el CN Sant Feliu de Rafa López, que continua com a màxim responsable tècnic.

D'altra banda, dissabte 19 d’octubre es dóna el tret de sortida a la temporada esportiva 2013-2014 del CN Molins de Rei. Sis partits de waterpolo, una prova de natació i la presentació dels equips de competició del CN Molins de Rei -just després del partit absolut de waterpolo, 19.30 h- seran els primers esdeveniments programats  d’aquesta nova campanya de l’entitat esportiva molinenca. A més es guardonaran els esportistes més destacats de la passada campanya i es farà un homenatge a un dels equips històrics de l’entitat.

Marçal Fontanals / Foto: CNSF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix