El pratenc Josep Izquierdo, campió del món de motonàutica

Van ser primers a la modalitat Endurance Class B a la categoria promoció em una competició celebrada al llac italià de Como.

Alessandro Pelucca i el pratenc Josep Izquierdo es van proclamar campions del món de motonàutica a la modalitat Endurance Class B, a la categoria de promoció, després de guanyar les regates que han tingut lloc aquest passat cap de setmana al llac de Como (Itàlia). Aquest és el primer cop que l'equip guanya un títol mundial en una competició d’aquestes característiques.

Pelucca i Izquierdo han utilitzat una embarcació Phantom 18, de 5,7 metres d’eslora, propulsada per un motor forabord Tohatsu de 115 cavalls. L’equip català va guanyar la primera de les tres mànegues disputades i es va dedicar a les altres dues a conservar aquest avantatge, en unes condicions molt difícils, amb molt de fred i vent, que va provocar nombrosos accidents entre les embarcacions participants.