Otmane Btaimi i Hasna Bahom guanyen la Cursa de la Tardor

Els dos atletes van aconseguir batre el rècord de la prova santandreuenca en les seves categories respectives.

Un total de 600 participants van prendre part en la quarta edició de la Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca, puntuable per a la 13ª Lliga Internet Championchip 2013 i amb una distància de 10 quilòmetres. Otmane Btaimi, del CA Track Bikila, amb un temps de 30’46’’ va ser el guanyador de la categoria masculina, assolint un nou rècord de la prova en poder fins ara de Paul Sie Kwasi des de l’any 2011. Mentre, a la categoria femenina la vencedora va ser Hasna Bahom, La Sansi, amb un registre de 36’05’’ baixant en 35 segons el rècord que ella mateixa tenia.

Abdeslam El Ouahabi  (J. Sabadell, 32’53’) i David Guiamet (Slop.cat Sabadell, 33’34’’) van ser segon i tercer respectivament a la categoria masculina. Mentre, Raquel Parrado (independent, 38’11’’) i Jackeline Gómez (Trotaplanas, 42’12’’) van arribar per darrere de Bahom.

Cal destacar que l’organitzador de la prova atlètica va ser el Club Atletisme Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

Marçal Fontanals / Foto: Manel