El millor Kitesurf del món es cita a la platja de Castelldefels

Imprimeix
Hi ha previst la participació d’un centenar d’esportistes i és classificatori per als Campionats d’Europa.

Del 10 al 13 d'octubre celebrarà la quarta i darrera etapa del Kitesurf Tour Europe (KTE), el campionat oficial europeu de kitesurf. La competició es farà a la platja de Castelldefels, després d'haver visitat França, Alemanya i Holanda. Un centener d'esportistes de tot el món s'aplearan a la costa catalana per competir en les dues disciplines del KTE: Freestyle i Course Racing. D'aquesta darrera aventura en sortiran els campions europeus del 2013.

La competició es farà del 10 al 13 d'octubre a la platja de Castelldefels, just al davant de The Sand Set Project (Passeig Marítim,149, cantonada carrer n.11). L'elecció d'aquesta ciutat no és casualitat: Castelldefels ha estat guardonada com a Ciutat  Europea de l'Esport 2013 i s'ha convertit en un dels llocs més visitats pels kitesurfistes a l'estat espanyol, juntament amb Lorca (Múrcia) i Estepona (Málaga).

L'espectacle a l'aigua- que es podrà seguir des de la platja - serà el dijous, el divendres i el dissabte, de 10 a 18 h, i el diumenge, de 10 a 15h. El mateix diumenge, a les 17h, es farà la cerimònia de lliurament de premis als vencedors d'aquesta edició. Entre els participants hi haurà el malagueny Álex Pastor patrocinat per MINI) que lidera el rànquing mundial de Freestyle i és un dels millors especialistes del món. El KTE també comptarà amb la presència de l'alemany Mario Rodwald (campió de l'edició de l'any passat del KTE i que defensa el títol) i de l'austríac Stefan Spiessberger. En la divisió femenina, continua el duel entre l'alemanya Sabrina Lutz i l'holandesa Annelous Lammerts, però no s'han de perdre de vista dues riders més: la també holandesa Katja Roose i la francesa Maxime Nocher.

A més a més, hi haurà un premi extra: el XS Best Trick que atorgarà la marca de beguda energètica XS Power Drink i que premiarà el rider que faci les millors maniobres aèries.

Redacció / Foto: AC