Èxit de participació a la Travessa Sant Joan Despí-Montserrat

Raúl Castelló i David Mateu, primers en categoria masculina, i Mònica Bautista guanya en la femenina.

El Club Ciclista Sant Joan Despí va organitzar la XVIII Travessa 2013 Sant Joan Despí-Montserrat amb la participació d’un miler de ciclistes inscrits (van arribar al final 970). Raúl Castelló i David Mateu, amb un temps de 3h07’47’’ van ser els primers en arribat, seguit de Pau Botella (3h09’23’’). A la categoria femenina, la primera classificada fou Mònica Bautista, que va invertir un temps 4h35’33’’. Carmen Teresa García (4h57’57’’) i Roser Flavia (4h58’56’’) van acabar en segon i tercer lloc respectivament. La marxa ciclista amb BTT no competitiva va tenir un recorregut de 72 quilòmetres i un desnivell de 1.980 metres.

Marçal Fontanals / Foto: CCSJD