La Cursa Popular de Cornellà aplega uns 1.500 participants

Andrés Acuña i Montse Carazo es van imposar amb molta autoritat a la prova dels deu quilòmetres.

Prop dels 1.500 participants van prendre part a la 33ª edició de la Cursa Popular de Cornellà que es va celebrar ahir diumenge. Els carrers de la localitat es van omplir d’atletes en el que va ser una autèntica festa de l’atletisme. L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, el Cub Cornellà Atlètic, el Club d’Atletisme Can Mercader, Marathon Catalunya i Nexa Fundació van organitzar la prova.

A la prova popular dels 10 quilòmetres, els guanyadors van ser Andrés Acuña (Adidas Domingo Catalán, 32’31’’) i Montse Carazo (U. Colomenca, 38’40’’). A la categoria masculina David Guiamet (CA J’Arribu Saucony, 32’42’’) i Víctor Álvarez (Independent, 33’07’’) van ser segon i tercer respectivament, mentre que a la femenina Anna Kiesser (Independent, 41’16’’) va ser segona i Maria del Carmen Paredes (ISS-L’Hospitalet, 41’49’’), tercera. La distància va aplegar més de 800 atletes.

A la prova popular dels 1.700 metres, on van participar més de 150 corredors, el guanyador a la categoria masculina va ser Joan Wager (Independent, 4’59’’) seguit d’Alexander Amill (Independent, 5’07’’) i Àlex Salas (Cornellà Atlètic, 5’14’’). A la femenina, la primera va ser Paula Blasco (CA Ilgualada, 5’28’’), mentre que Douae Senaqui (CA Viladecans, 5’49’’) i Laura Vila (Cornellà Atlètic, 5’50’’) van finalitzar en segon i tercer lloc respectivament.

D’altra banda, a la cursa popular benjamí els guanyadors van ser Miquel Llorens (Independent) i Claudia Alarcón (CA Castellar), i a la prebenjamí Daniel Rocafull (CA Sant Just) i Clàudia Bejarano (CA Sant Just) van arribar en primer lloc.

Cal destacar que també es va celebrar una Cursa Solidària on es van aplegar unes 200 persones, un nou rècord de participants.