La selecció catalana d’handbol crida moltes jugadores comarcals

Imprimeix
Esportiu Castelldefels, Sant Joan Despí, Sant Vicenç, Sant Esteve Sesrovires i Gavà, entre els clubs escollits.

Aquest pròxim diumenge, 6 d’octubre, el Parc Esportiu Municipal Guiera, de Cerdanyola del Vallès, acollirà les primeres activitats de les Seleccions Catalanes Femenines, més concretament la Selecció Catalana Cadet i la Selecció Catalana Infantil.

Els seleccionadors d’ambdues seleccions han convocat 40 jugadores, aproximadament, que separaran en dos grups, realitzant una sessió per grup. El primer grup, tant cadet com infantil, iniciarà el seu entrenament a les 15.30 hores. Mentre que el segon grup, d’ambdues seleccions, començaran l’entrenament a les 16.45 hores.

El cos tècnic de la Selecció Catalana Cadet Femenina, format per Xavi Vilella, Pol Ibáñez i Raquel Vázquez, comptaran amb jugadores de l’Esportiu Castelldefels, Handbol Sant Joan Despí, Handbol Sant Vicenç i Handbol Sant Esteve Sesrovires.

Per la seva part, Maria Cadens, Alex Exposito i Lídia Grañana, membres del cos tècnic de la Selecció Catalana Infantil Femenina, comptaran amb jugadores de l’Handbol Sant Vicenç, Esportiu Castelldefels, EH Gavà i Handbol Sant Joan Despí.

Marçal Fontanals / Foto: CBP