El Club Bàsquet Prat s’estrena a la Lliga davant del Càceres

Imprimeix
Els de Carles Duran jugaran de nou a l’Adecco Argent amb un equip molt renovat i marcat per la seva joventut.

Carles Duran torna a ser el màxim responsable de l’equip més jove de les tres categories nacionals, el CB Prat. Un nou projecte esportiu per un conjunt que té el repte d’igualar o superar la bona temporada que va fer l’any passat.

Álex ‘Piru’ Ros tornarà a ser una referència per un equip molt jove. L’aler tindrà de companya els experimentats Roger Vilanova i Víctor Serrano, aquest darrer procedent de l’Adecco Or (Ourense). Dos jugadors respeteixen de l’any passat: el finès Joonas Caven i el pivot africà Seydou Aboubacar. La resta són sis noves incorporacions procedents del júnior del Joventut de Badalona (Agustí Sans, Alberto Abalde, Gerard Gomila, José Nogués, David Iriarte i Frederic Guallar), triomfadors l’exercici passat al Campionat d’Espanya de la categoria i d’Europa. A més, cinc d’aquests es van proclamar campions d’Europa de selecció sots 18.

Els pratencs han jugat un total de sis partits durant la pretemporada amb un balanç de tres victòries i tres derrotes. Els de Carles Durant es van proclamar sotscampions de la Lliga Nacional Catalana LEB després de perdre la final davant del River Andorra a Lleida.

El primer rival a la Lliga serà el Càceres Patriomonio de la Humanidad. El CB Prat iniciarà la temporada al Pavelló Joan Busquets (18.15 h). Una més que complicada estrena davant d’un dels grans candidats a pujar a l’Adecco Or.

Marçal Fontanals / Foto: CBP