La Cursa Popular de Cornellà arriba a la 33ª edició

Imprimeix
Forma part del calendari de Carreres Solidàries de Catalunya i se celebrarà el pròxim diumenge 6 d’octubre.

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat conjuntament amb Marathon Catalunya, Nexe Fundació, Cornellà Atlètic i Club d'Atletisme Can Mercader, organitzen la XXXIII Cursa Popular Solidària Ciutat de Cornellà dins del calendari de Carreres Solidàries de Catalunya, que tindrà lloc el pròxim 6 d’ octubre a l’Estadi Municipal d´Atletisme i Rugbi de Cornellà de Llobregat.

Aquesta cursa pretén donar a conèixer l'atletisme, entre els ciutadans de Cornellà i les persones amants de l’esport i la solidaritat. Aquest any la nostra solidaritat anirà a la plataforma social relacionada amb la pluridiscapacitat: "Mou-te pels quiets". Gestionada per la Fundació Nexe, aquesta és un referent per ser la primera escola Bressol de Catalunya, tenint  gran cobertura mediàtica en tots els nivells: premsa, ràdio, TV, revistes, xarxes socials, Internet,...

Utilitzant aquest esdeveniment com a eina educativa, familiar, d´esport i de solidaritat amb les persones amb capacitats diferents, Cursa Ciutat de Cornellà està emmarcada dins dels actes del "Dia mundial de la Paràlisi Cerebral".

Cal destacar que els participants tindran quatre recorreguts diferents: un de deu quilòmetres (de juvenil a veterà, 10h), un de 1.700 metres (d’aleví a cadet, 9h), 750 metres (prebenjamí a benjamí, 9,15h) i el solidari de 1.700 metres (12h). La sortida i arribada serà a l’Estadi Municipal d’Atletisme i Rugbi.

Marçal Fontanals / Foto: AC