Miki Massana i Albert Manga, noves incorporacions al Santboià

Imprimeix
La mala situació esportiva a Tercera Divisió ha obligat a la direcció tècnica a reforçar l’equip per millorar els resultats.

Després del mal inici de temporada, que fa que el FC Santboià sigui actualment cuer al grup V de la Tercera Divisió, la direcció tècnica ha decidit moure fitxa per tal de reforçar l’equip.

En aquest sentit, el club ha arribat a un acord amb el migcampista lleidatà Miki Massana. Nascut a Artesa de Segre fa 24 anys, Massana ha desenvolupat tota la seva carrera a la UE Lleida, primer, i al Lleida Esportiu després. La temporada passada va jugar 37 partits.

La segona novetat és el veterà Alberto Manga –foto-, 33 anys, format al planter del Barça i que arriba a Sant Boi després de passar per clubs com el Cartagonova, Mataró i Gavà. On encara el recorden com una de les peces claus de l’equip que va fer la promoció per jugar a Segona A és a Girona, club on va jugar dues temporades a la segona categoria del futbol estatal. Després ha jugat al Sabadell, Badalona i Hospitalet. Manga va començar aquesta temporada amb el Llagostera, amb qui va jugar el Torneig d’Històrics, sent baixa, però, abans de l’inici del campionat. Jugador ràpid i de molta qualitat, és un especialista a pilota parada i, tot i no ser davanter, és un home amb gol com ha pogut demostrar en els equips on ha jugat.

L’arribada d’aquests dos jugadors suposarà, inevitablement, moviments en la plantilla del Santboià on, recordem, ja va ser baixa Roberto Morales, qui va tornar a la Gramenet sense haver arribat a debutar amb els vermells en competició oficial.

Marçal Fontanals / Foto: CES