Tot a punt per a la primera edició de la Cursa del Cérvol

Es celebra a Vallirana i la prova atlètica tindrà dos recorreguts: un de 15 quilòmetres i un altre de 30 km.

El Club Triatló Vallirana, el Centre Excursionista i l’Ajuntament de Vallirana organitzen avui diumenge la primera edició de la cursa de muntanya de Vallirana anomenada Cursa del Cérvol. La prova ofereix dos recorreguts per poder participar, un de 15 km i un altre de 30 km.

La cursa de 30 km té prevista la sortida al Parc Central a les 8.30 h i el lliurament de dorsals es farà el mateix dia de 7.30 a 8.00 h del matí. La cursa tindrà quatre avituallaments líquids en tot el recorregut. El circuit constarà d'un 5% de cursa per asfalt, un 45% de corriols i un 50% de pista forestal amb un desnivell acumulat de gairebé 1.000 metres.

Pel que fa a la cursa de 15 km, el lliurament de dorsals es farà de 8.30 a 9.00 h, i la sortida, també al Parc Central, es farà a les 9.45 h. En aquest cas, hi haurà tres avituallaments líquids en tot el recorregut. El circuit constarà d'un 5% de cursa per asfalt, un 45% de corriols i un 50% de pista forestal amb un desnivell acumulat de 522 metres.

Redacció / Foto: AV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix