Castelldefels serà la capital del salvament i socorrisme europeu

Imprimeix
Se celebarà aquest dissabte 28 de setembre  i està previst la participació d’un centenar d’esportistes de diferents països.

El pròxim dissabte 28 de setembre se celebrarà a la platja de Castelldefels –a l’alçada de les Palmeres- la tercera edició del Catalunya Rescue Festival. Un dels esdeveniments de salvament i socorrisme més importants d’Europa que aplega els millors esportistes europeus d’aquesta disciplina esportiva. Hi ha previst la realització de dotze proves diferents i la jornada començarà a les nou del matí i finalitzarà a les set de la tarda. S’espera la participació de més de 100 esportistes procedents de diferents països.

El salvament esportiu és un esport que combina la pràctica de diferents modalitats esportives, com ara la natació, el rem i l'atletisme inspirat en la pràctica del salvament professional. Els socorristes han de ser esportistes i alhora dominar coneixements i tècniques de salvament.

Els organitzadors del Catalunya Rescue Festival 2013 són la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, que és responsable de l'organització de la competició i la difusió del l'esdeveniment, i el Club Natació Kallipolis. La jornada esportiva té el suport de l'Ajuntament de Castelldefels.

Redacció / Foto: AC