El Barça CB Santfeliuenc, campió de la X Lliga Nacional Femenina 2

Històric títol per un equip que no va tenir cap problema per guanyar la final davant del Segle XXI per 83 a 60.

El pavelló Municipal d’Esports de Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir la desena edició de la Regal Lliga Nacional Catalana Femenina 2. Per primer cop a la seva curta història com entitat vinculada al FC Barcelona, el Barça CB Santfeliuenc va conquerir el títol després de guanyar per 83 a 60 (26-16, 12-13, 19-12 i 26-19).

Va ser un partit on el conjunt del Baix Llobregat va dominar en tot moment. Des d'un inici, les jugadores dirigides per Tito Sobrín van imposar el seu joc i han pogut marxar de 10 punts (26-16 al final del primer quart). El següent període però, va ser molt més igualat i la diferència en el marcador es va mantenir arribant al descans amb un 38-29 favorable al Barça CBS.

A la represa les joves jugadores del Segle XXI dirigides per Ramon Jordana van continuar plantant cara però la superioritat de les locals va fer que aquestes superessin la barrera dels 10 punts (57-41 al final del 3r quart). En el darrer període, tot i la voluntat de les jugadores del Segle XXI per retallar distàncies, les locals van acabar de sentenciar el partit arribant als 25 punts de diferència i finalitzant el partit amb el 83-60.

La MVP  del partit va ser Vanessa Verbo del Barça CBS amb un 17 de valoració gràcies als seus 21 punts.