Més de 1.300 corredors participen en la 35a Cursa de Sant Miquel

El molinenc Jordi Comas, a la categoria masculina, i Anna Kiesenhofer, a la femenina, es van imposar a la prova dels deu quilòmetres.

Més de mil tres-cents de corredors van participar en la Cursa de Sant Miquel, que enguany va arribar a la 35a edició. Una xifra que supera a la de l’any passat i que va garantir l’èxit d’una prova atlètica organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Molins de Rei i la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins (AEM) i el Club Atlètic COME ON KM.

El molinenc Jordi Comas, del Centre Miquel Salinas, amb un temps de 32’42’’ va arribar primera a la prova dels deu quilòmetres-XVII Trofeu Memòria Robert Torres Prunera. En segona posició va acabar Ilyas Haik (independent), amb 35’02’’ i en tercer lloc Pablo Iglesias, del Triatló Viladecans, amb 35’07’’. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Anna Kiesenhofer (Independent), amb un registre de 40’30’’. Susana Sánchez (Independent, 40’32’’) i Maria José Marcos (Independent, 43’09’’) van ser segona i tercera respectivament. La prova atlètica va acollir més de 400 participants.

D’altra banda, el molinenc Roger Pascual (AEM) es va imposar a la distància dels tres quilòmetres i mig-33è Trofeu Francesc Montfort amb un temps de 10’51’’, seguit d’Isaac Piñero (Xorredor.cat, 10’58’’) i Joan Wäger (Independent, 11’00’’). Júlia Cortés (Independent), va vèncer a la categoria masculina amb 13’22’’. Alexia Castillo (VA Lleida, 13’29’’) i Laia Ruiz (Sant Miquel, 13’36’’) van ser segona i tercera respectivament. Van arribar a la meta 680 corredors.

També es va celebrar la cursa de 1.400 metres amb una participació de més de 300 participants.