La Cursa de Sant Miquel de Molins de Rei arriba a la 35ª edició

Part dels diners que es recollin a les inscripcions aniran destinats a programes socials del municipi.

Aquest diumenge 22 de setembre se celebrarà la 35a edició de la popular Cursa de Sant Miquel que, enguany, incorpora novetats destacades. La prova atlètica forma part de la XIII Lliga Internet Championchip 2013 i, a més, part dels diners recollits en les inscripcions es destinaran a programes socials del municipi.

El programa d’activitats inclou la Cursa de 10 Quilòmetres-XVII Trofeu Memòria Robert Torres i Prunera, la Cursa Popular de 3,3 quilòmetres-XXXIII Trofeu Francesc Monfort i la Cursa Infantil de 1.400 metres. En tots els tres casos el recorregut transcorre íntegrament pel terme municipal de Molins de Rei i per terreny molt planer, per fer-la accessible a tothom.

D’altra banda, s’ha fet un entrenament col·lectiu que ha organitzat l’Ajuntament conjuntament amb la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins (AEM) i el Club Atlètic COME KM i que ha servit per conèixer el recorregut i anar fent boca de cara a la cursa de diumenge.

Marçal Fontanals / Foto: CSM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix