Sant Vicenç dels Horts celebrarà dissabte la primera Firasport

Imprimeix
Tretze entitats esportives, sis comerços i la Regidoria d’Esports participen en la pista poliesportiva Sant Miquel.

Amb l’objectiu de promoure i difondre l’activitat de les entitats esportives, dissabte se celebrarà la 1ª Firaesport a la pista poliesportiva Sant Miquel. Amb aquest esdeveniment es vol impulsar el creixement de l’esport vicentí.

La fira comptarà amb més de 2.000 m2, on 13 entitats esportives, sis comerços i la Regidoria d’Esports mostraran a la ciutadania la seva oferta d’activitats i serveis.

Al llarg de la Firaesport, de 10 a 20 h, hi haurà exhibicions de gimnàstica artística, aeròbic, taekwondo i balls de saló. Els visitants també podran practicar esports com el bàsquet, tennis taula, futbol sala, handbol o una sessió d’estiraments, entre d’altres.

A més, el Departament de Solidaritat i Cooperació, en l’àmbit de la Quinzena Solidària, ha preparat un circuit de tres esports adaptats per a discapacitats, però que de manera extraordinària s’adreçarà a esportistes sense discapacitat. Aquesta activitat es farà de 12 a 13.30 h. El matí també comptarà amb un campionat de petanca amb els clubs de petanca del municipi.

A les 17.40 h és previst l’acte institucional de la jornada, a càrrec de l’alcalde, Oriol Junqueras. També és previst que la Regidoria d’Esports mostri imatges de la Festa de l’Esport Vicentí i del futur Complex Esportiu Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals.

Redacció / Foto: Arxiu