El waterpolo femení comarcal inicia la competició

Imprimeix
El CN Vallirana s’enfrontarà a la fase prèvia femenina davant de l’AE Santa Eulàlia, i els nois van perdre el partit d’anada.

Aquest cap de setmana comença la Copa Catalunya femenina de waterpolo amb la participació del CN Sant Feliu i el CN Vallirana –foto-. Precisament aquest darrer equip jugarà la fase prèvia davant de l’AE Santa Eulàlia dissabte 21 de setembre -19 h- a la piscina hospitalenca. Mentre, pels quarts de final es va classificar directament el CN Sant Feliu que s’enfrontarà davant del CE Mediterrani a la piscina barcelonina (28 de setembre, 16 h). La fase final, les semifinals i la final, es jugaran els dies 4, 5 i 6 d'octubre al CN Mataró

D’altra banda, ahir dimecres al vespre es van jugar els partits d’anada de la fase prèvia de la Copa Catalunya masculina de waterpolo amb mals resultats pels dos representats comarcals. El CN Sant Feliu va caure davant del CE Mediterrani (7-19), mentre que el CN Molins de Rei no va poder superar al CN Catalunya (6-12). La tornada es jugarà aquest dissabte: CN Catalunya-CN Molins de Rei (12.130 h) i CE Mediterrani-CN Sant Feliu (17.45 h).

Marçal Fontanals / Foto: CNV