Aquest dimecres comença la Copa Catalunya de waterpolo masculí

Sant Feliu i Molins de Rei jugaran la fase prèvia davant del Mediterrani i Catalunya respectivament.

La Copa Catalunya és una competició amb els millors equips catalans de waterpolo que dóna el tret de sortida a la temporada de waterpolo masculí. Es jugarà amb una fase prèvia i quarts de final i després una fase final el primer cap de setmana d'octubre al CN Mataró a on es jugaran les semifinals i la final.  Hi participen els vuit equips catalans que juguen a Divisió d'Honor i els quatre primers classificats de la Copa Federació de la temporada passada.

Els  nois començaran a competir demà dia 18 de setembre, dia en el qual es jugarà el partit d'anada de la fase prèvia. La tornada serà el 21 de setembre. El CN Sant Feliu s’enfrontarà davant del CE Mediterrani a la instal·lació santfeliuenc (20.45 h), mentre que el Molins de Rei-foto- també jugarà el partit d’anada a casa davant del CN Catalunya (20.30 h). Els quarts de final es jugaran en anada i tornada els dies 25 i 28 de setembre i la fase  final (semifinals i final) els dies 4, 5 i 6 d'octubre. 

Redacció / Foto: CNMdR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix