La Lliga a la Copa Catalunya 2013-14 de bàsquet obre la persiana

Imprimeix
Cinc equips –tres masculins i dos femenins- seran els representants comarcals a la categoria més alta del bàsquet català.

Aquest cap de setmana comença la Lliga a la Copa Catalunya masculina i femenina. De nou el Baix Llobregat tindrà un important protagonisme a la categoria més important del bàsquet català.

A la categoria masculina tindrem tres equips del Baix Llobregat: El CB Prat 1, enquadrat el grup I, i el Gavà 1 i CB Martorell Solvin, en el grup II. Chus Fernández serà el màxim responsable del conjunt pratenc, que s’enfrontarà com a visitant davant de l’Sportwear Argentona (dissabte, 18 h). D’altra banda, els gavanencs, dirigits per Carles Company, s’estrenen a la categoria i tindran com a rival a la primera jornada l’AESC Ramon Llull (dissabte, 18 h) al seu pavelló. I l’equip del Baix Llobregat Nord, amb Andreu Aguilà al capdavant, rebrà el Zamar 2000-Ploms Salle Reus (diumenge, 18 h).

A la categoria femenina, els representants comarcals seran dos: el CB Cornellà  -foto- i el BF Viladecans. Les blaves estaran dirigides per Sergi Raventós i s’estrenaran a la pista del SESE A (dissabte, 19,45 hores). Mentre, les viladecanenques, amb Jordi Escardívol com a tècnic, jugaran a casa davant del Transbiela CB Lleida (diumege, 12.30 hores).

Redacció / Foto: CBC