El Castelldefels Hoquei Club, eliminat del Campionat de Catalunya

Les del Baix Llobregat jugaran dissabte 21 de setembre davant de l’Atlètic de Terrassa pel cinquè i sisè lloc.

Ahir dimecres es va celebrar els quarts de final del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor femenina de la present temporada. El Castelldefels HC no va poder accedir a les semifinals després de perdre davant del RC de Polo de Barcelona per un clar 1 a 4 en partit que es va celebrar al camp de la Vía Férrea de la localitat del Baix Llobregat. Les semifinals del Campionat de Catalunya es jugaran aquest dissabte. Una d'elles la disputaran el CD Terrassa, vigent campió, contra el Júnior (13 h, Les Pedritxes); la segona serà entre el RC de Polo i el Club Egara ( 18 h, RC de Polo). Dissabte, 21 de setembre es jugarà al camp de l’equip millor classificat el partit pel 5è-6è lloc –el Castelldefels HC s’enfrontarà a l’Atlètic de Terrassa- i el mateix dia a Les Pedritxes la final i el partit pel 3r-4t lloc.