Doble èxit de l’esport vicentí en futbol sala i handbol

Jordi Torras guanya la Supercopa d’Espanya, i Roger Font la Super Globe i la Supercopa ASOBAL.

Jordi Torras, capità de l’FC Barcelona Alusport, va poder aixecar ahir al vespre el títol de la Supercopa d’Espanya després que els blaugrana empatessin a cinc gols davant de ElPozo Múrcia en el partit de tornada d’aquesta competició (a l’anada es van imposar per 0 a 1). L’enfrontament es va disputar en el Palau Blaugrana ple de gom a gom.  D’aquesta manera, el jugador vicentí de futbol sala ja té a les seves vitrines tots els títols nacionals possibles (Lliga, Copa del Rei, Copa d’Espanya i Supercopa d’Espanya).

Dos títols per Roger Font

D’altra banda, també cal destacar el segon títol de la temporada que va assolir el vicentí Roger Font, entrenador de porters d’handbol del FC Barcelona. El conjunt blaugrana no ha pogut estrenar millor el nou curs esportiu després de guanyar a Qatar la Super Globe davant l’Hamburg i, posteriorment, la Supercopa ASOBAL davant del Naturhouse la Rioja al Polideportivo Pisuerga de Valladolid.

Marçal Fontanals / Foto: LNFS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
112

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix