Pol Hervás i David Gómez guanyen el Memorial Gabriel Bosch

La prova ciclista cadet i júnior va aplegar setanta corredors en una jornada marcada per la pluja.

El passat dissabte es va celebrar la trenta-cinquena edició del Memorial Gabriel Bosch que organitza el Club Ciclista Sant Joan Despí sobre un circuit de 2,050 km amb sortida i arribada a l’Avinguda de la Mare de Déu de Montserrat.

Enguany la nostra cursa era alhora la cloenda del Campionat de Cadets del Baix Llobregat. La prova es va dividir en dues curses per categories diferents: cadets que van fer un recorregut de vint voltes al circuit amb un total de 41 quilòmetres, i els júniors que van fer trenta voltes amb un total de 61.5 km. Es van inscriure un total de 52 corredors en categoria cadet, que representaven a catorze equips. En la categoria júnior es van inscriure un total de 18 corredors, que representaven a cinc equips.

La primera cursa va començar amb una pluja intensa que va dificultar molt el desenvolupament de la competició, ja que van haver-hi moltes caigudes, però sense conseqüències físiques pels corredors. La segona cursa es va iniciar sense pluja, però amb el paviment mullat, el qual va dificultar les primeres voltes, on van caure alguns corredors. Ràpidament es va assecar i va facilitar el bon desenvolupament de la cursa.