L’Handbol Esplugues cau eliminat de la Supercopa de Catalunya

Els del Baix Llobregat van perdre per un clar 21 a 32 davant del Fraikin BM Granollers al pavelló Les Moreres.

El pavelló CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat va acollir la segona semifinal de la Supercopa de Catalunya d’Handbol Masculí 2013 que va enfrontar l’Handbol Esplugues, de la Primera Nacional, i el Fraikin BM Granollers, de la Lliga ASOBAL. El potencial esportiu dels vallesans va determinant, i el Granollers ja guanyava per set gols de diferència al descans (10-17). Tot i els intents del conjunt del Baix Llobregat a la segona part, els locals no van poder reduir les diferències i en cap moment van tenir opció a donar la sorpresa. Al final, el marcador va reflectir un 21 a 32. Ara, els vallesans s’enfrontaran davant del FC Barcelona a la final. Els blaugrana van guanyar a l’altra semifinal a l’Handbol Bordils.