Laia Sanz assoleix el cap de setmana el quinzè Campionat del Món

La pilot de Corbera, de l’equip KH-7, tanca una temporada sensacional amb el Mundial d’Enduro i de Trial.

Laia Sanz, pilot de KH-7, ha aconseguit aquest cap de setmana un doble èxit que arrodoneix una gran i històrica temporada. La pilot de Corbera de Llobregat va assolir el seu segon Campionat del Món en la modalitat d’enduro després d'haver quedat segona en la carrera d'ahir diumenge del Gran Premi de França celebrat a Saint-Flour. A la catalana li valia amb finalitzar cinquena en la segona prova, però va ser segona per darrera de la britànica Jane Daniels. A més, Laia Sanz es va proclamar campiona del món de trial per tretzena vegada a la localitat francesa de La Chatre després de finalitzar en primer lloc a la darrera prova de la competició.

Un doble triomf que li suposa el seu quinzè Mundial -13 de trial-, igualant així al mític pilot italià Giacomo Agostini. ““No em fixo en si puc igualar o superar el rècord d'algú, l'objectiu és només fer-ho bé i guanyar. Això no porta que em faci il·lusió”, explica. I afegeix que després de guanyar el trial “això és increïble. No puc demanar més, sobretot perquè no creia que pogués combinar les dues coses. He viscut un any molt dur i valoro aquests èxits especialment. Per això em sento encara més orgullosa.”

Marçal Fontanals / Foto: LS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix