L’atletisme serà el gran protagonista l’11 de Setembre

Imprimeix
Les poblacions de Santa Coloma de Cervelló, Viladecans i Vallirana organitzen curses populars.

Viladecans acollirà el proper 11 de setembre la Cursa dels 10 Quilòmetres 2013 -foto-, que enguany arriba a la seva trenta-cinquena edició. L’organitzador, el Club Atletisme Viladecans, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, té previst la sortida (10 h) i arribada al Parc de la Marina. Aquest any se celebra la segona Cursa Solidària amb què una part de la inscripció i l’aportació de cada atleta que hi participi anirà destinat a El Punt Solidari. També es celebraran curses per als més petits.

Vallirana també serè d’una prova atlètica, la Cursa Popular, organitza la Regidoria d’Esports i compta amb la col·laboració del CEM, del Club Triatló Vallirana, del CF Vallirana, del Club Atlètic Veterans Vallirana, de la Penya Blaugrana Vallirana i de la Diputació de Barcelona. L’Infantil començarà a les 9’45 hores, i a continuación se celebrarà la popular (10,15 h) amb un recorregut de cinc quilòmetres. El lloc de sortida i arribada serà al Camp de Futbol Municipal.

D’altra banda, Santa Coloma de Cervelló organitza el XXXVIII Cros Popular amb la celebració de diferents curses segons l’edat del participant. La prova gran tindrà un recorregut de 5.000 metres i la sortida serà les 9,45 hores des del carrer Padró. També està programat proves per a menors de 1.400 fins als 200 metres.

Més informació als diferents ajuntaments.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu