Acuña i Corachan guanyen la Pujada a Peu a Sant Ramon

La prova atlètica santboiana va aplegar més d’un miler de participants entre corredors i caminants.

Andrés Acuña (Adidas Domingo Catalán), a la categoria masculina, i Judith Corachan (independent), a la femenina, van ser els guanyadors de la 34ª Pujada a Peu a Sant Ramon. Acuña va fer el recorregut de 5.500 metres amb un temps de 21’. Santiago Tejada (independent, 22’47’’) i Rafael Moreno (independent, 22’59’’) van acabar segon i tercer respectivament. Mentre, Corachan va finalitzar amb un registre de 27’44’’, seguida de Judit Pérez (ISS L’Hospitalet, 28’24’’) i Sílvia Gironés (Fondistas Llobregat, 28’51’’). L’edició d’enguany va aplegar vora els 400 corredors, que van sortir de l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda, i uns 800 caminadors, que van tenir el punt de sortida a la Plaça de l’Agricultura.