Aquesta tarda comença la Lliga a la Segona Catalana de futbol

Imprimeix
Peña Málaga, Espluguenc, Joventud Prat, Sant Esteve Sesrovires, Can Vidalet, Sant Joan Despí, Sant Ildefons i Begues, els representants.

Avui comença a rodar la pilota a la Segona Catalana. Vuit seran els equips del Baix Llobregat que representaran la comarca aquesta temporada i que estaran enquadrats en el grup III. I donarà inici la competició amb la incorporació de La Múnia a darrera hora i després que el Tribunal Català de l’Esport deixava sense efecte l’alineació indeguda decretada pel comitè de competició de la Federació Catalana que es traduïa amb la salvació de l’equip i el descens del Sant Pere Molanta a Tercera Catalana.

Els equips comarcals seran la Peña Málaga de Sant Boi, Espluguenc, Joventud Prat, Sant Esteve Sesrovires, Can Vidalet d’Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Ildefons de Cornellà i Begues –foto-.  El Sant Cugat Esport és l'únic equip procedent de Primera Catalana. Els nouvinguts arribats de diferents grups de Tercera Catalana són Peña Málaga, Sant Esteve Sesrovires, Sitges, Espluguenc i Juventud 25 de Septiembre.

Dissabte

Júnior-Peña Málaga (16.15 h)

Moja-Espluguenc (17 h)

Joventud Prat-Sant Esteve Sesrovires (18 h)

Diumenge

Can Vidalet-Sant Joan Despí (12 h)

Sant Ildefons-Sant Cugat Esport (12 h)

Gornal-Begues (12 h)

Marçal Fontanals / Foto: FCF