El CB Prat Joventut començarà la Lliga davant del Càceres

Imprimeix
La plantilla 2013-14 dirigida per Carles Duran compta actualment amb set jugadors.

L’equip pratenc començarà la nova temporada 2013-14 a l’Adecco Argent el 5 d’octubre al Pavelló Joan Busquets davant del Càceres P. Humanidad. La Federació Espanyola de Bàsquet va donar a conèixer la composició de la categoria i el calendari de competició que comptarà amb dos equips més per la temporada 2013-14 respecte al darrer exercici.

Els de Carles Duran seran l’únic català a la categoria, i repetiran l’Àvila, el Palma, el Castelló, el Guadalajara, el Cafés Aitona, l’Araberri i l’Azpeitia. La competició, a més, rep cinc nous equips: el Càceres, Cambados, Zornotza, Marín i el Fuenlabrada. Els dos millors classificats de la primera volta seran els dos equips que disputaran la Copa Adecco Argent el proper 1 de febrer.

El Prat Joventut acabarà la Lliga a casa davant el Baloncesto Fuenlabrada el 12 d’abril. Un cop finalitzada aquesta fase regular, es donarà pas als playoff d’ascens a l’Adecco Or a partir del 26 d’abril.

Cal destacar que després de les confirmacions de Joonas Cavén, Seydou Aboubacar i ‘Piru’ Ros, s’han incorporat a l’equip del base Agustí Sans i l’aler Alberto Abalde, procedents del Joventut de Badalona, Ike Guallar -foto-, un ala-pivot també de la Penya, així com la renovació del base Roger Vilanova, que complirà la seva quarta temporada al club.

Marçal Fontanals / Foto: CBP