El Cornellà s’enfrontarà davant del Prat a la Copa Catalunya

Imprimeix
També va accedir a la següent ronda de la competició el Castelldefels, que va eliminar l’Europa.

Aquesta cap de setmana es va celebrar la primera eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya amb la presència de diversos equips del Baix Llobregat. Com a més destacat va ser la classificació del Castelldefels i el Cornellà per a la següent ronda d’aquesta competició. L’altra cara de la moneda va ser l’eliminació de l’Espluguenc, Sant Esteve Sesrovires, Marianao Poblet i el Santboià.

El Cornellà va eliminar al campió del grup III de Segona B, L’Hospitalet, als penals després que el partit acabés amb empat a zero. Mentre, el Castelldefels es va desfer de l’Europa per 2 a 0 en un enfrontament que es va celebrar a Els Canyars. Els altres resultats amb participació d’equips comarcals van ser: Espluguenc-Montañesa (2-4), Sant Esteve Sesrovires-Vilafranca (2-7), Marianao Poblet-Júpiter (1-1, penals) i Santboià-Sant Andreu (0-1).

La segona eliminatòria es celebrarà aquest proper cap de setmana amb els següents emparellaments: Castelldefels-Sant Andreu (Municipal Els Canyars, 18/08/2013) I Cornellà-El Prat (Nou Municipal Cornellà de Llobregat, 17/08/2013, 20 h). Cal destacar que els potablava d’Agustín Vacas, campions del Torneig dels Històrics 2013 –foto-, van quedar exempts de jugar la primera eliminatòria.

Marçal Fontanals / Foto: TH