Presència comarcal a les Lligues Nacionals Catalanes de bàsquet

Imprimeix
CB Cornellà i CB Santfeliuenc, a l’EBA, i el Barça-CB Santfeliuenc, a la Femenina 2, seran els respresentants.

Les Lligues Nacionals Catalanes de la propera temporada es van definint una vegada celebrades les reunions prèvies amb tots els clubs participants. Cal destacar la presència de tres equips comarcals: CB Cornellà i CB Santfeliuenc, a la Lliga Catalana EBA, i el Barça-CB Santfeliuenc, a la Lliga Catalana Femenina 2.

Després de no celebrar-se la temporada passada, aquest any es tornarà a disputar la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 que en aquesta edició enfrontarà al Barça CBS i al Segle XXI en una Final que es jugarà el dimarts 24 de setembre a les 19h al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. El darrer campió d'aquesta competició va ser el Segle XXI al 2011.

D’altra banda, la XXXII Lliga Nacional Catalana d'equips EBA comptarà amb deu conjunts que, dividits en dos grups, disputaran una lligueta de tots contra tots que es disputarà del 29 de setembre al 27 d'octubre. El grup 1 estarà format pel CB Tarragona (vigent campió), el CB Pardinyes, el CB Quart, el CE Sant Nicolau i el CB Santfeliuenc; mentre que el 2 comptarà amb l'Aracena Collblanc, Sabadell Bàsquet, CB Cornellà, CB L'Hospitalet i UE Montgat. Els dos primers classificats de cada grup accediran a la Final a Quatre que tindrà lloc el cap de setmana de l'1 al 3 de novembre en una seu encara per determinar.

Marçal Fontanals / Foto: CBC