Doblet del CH Sant Esteve en el Torneig Internacional d’Handbol

Es va imposar a la categoria sènior masculina i femenina demostrant la seva condició de favorit de la competició.

El Club Handbol Sant Esteve Sesrovires van aconseguir el doblet en la categoria sènior –masculina i femenina- del 33è Torneig Internacional d’Handbol-Trofeu Festa Major 2013 que es va celebrar en aquesta localitat del Baix Llobregat Nord del 19 al 23 de juliol.

El sènior masculí del CH Sant Esteve es va imposar a la final al Butaneros del Vallès en un enfrontament que es va disputar al Pavelló Poliesportiu Municipal. Cal destacar l’estrena del nou entrenador del conjunt sesrovirenc, Marc Madruga. En tercer lloc va finalitzar el CH Sant Vicenç dels Horts. Mentre, en el mateix escenari el sènior femení va derrotar a la final a l’OAR Gràcia de Sabadell. El CH Igualada va ser tercer.

D’altra banda, els guanyadors en les altres categories van ser els següents: Handbol Vallès (juvenil masculí), OAR Gràcia (juvenil femení), CH Sant Esteve (cadet masculí) i Selecció Nacional Guinea-Conakry (cadet femení), CH Igualada (infantil femení i masculí), CH Sant esteve B (aleví mixte) i CH sant Esteve B (benjamí mixte).

L’acte de cloenda va comptar amb la presència de l’alcalde Enric Carbonell, de la regidora d’Esports, Roser Brosed, i de diverses personalitats destacades del món de l’esport, com Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat; Tomás Fernández, president de l’Associació Catalana de Clubs handbol; i Santiago Siquier, en representació de la Secretaria de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. L’edició d’aquest any va tornar a ser un gran èxit de participació -1.200 jugadors i jugadores- i d'assistència de públic. Una gran festa de l’handbol.

Marçal Fontanals / Foto: RB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix