La UE Castelldefels i el CF Gavà comencen la pretemporada

Imprimeix
Els dos equips estan marcats per per la juventut, i amb la il·lusió de fer un bon paper a Tercera Divisió.

Dos dels cinc equips del Baix Llobregat que jugaran a Tercera Divisió comencen avui la pretemporada. Es tracten de la UE Castelldefels i del CF Gavà.

L’equip groc, que estarà dirigit per Dani Fernández -foto-, iniciarà els entrenaments  amb els renovats Marc Martínez, José Santos, Jorge Sánchez, Roky, Sergio Prieto, Álex Cano, Sani Bello, Uri, José Santos, Gilberto i Josué. Les incorporacions són les dels porters David Pociello (At. Monzón) i August Conesa (Sant Andreu juvenil); els defenses Xavi Roselló (Badalona juvenil), Aitor Lario i Gerard Martínez (Gramenet); el migcampista Arnau García (Sabadell B) i els davanters Sergi Pastells (Gramenet), Jony Fernández (Igualada), Albert Cervantes (Gavà) i Mateo Longone (Castelldefels juvenil). Faran també la pretemporada els juvenils Arnau Fusté, Lucas Gómez i Jorge Alcalá.

Un altre equip que matina és el CF Gavà. Sota la direcció tècnica de nou d’Albert Poch els jugadors que inicien la pretemporada són els porters Pacheco i Aleix; els defenses Juanito, Alberto, Erik, Campos (Martinenc) i Aitor Sánchez (juvenil); els migcampistes Cristian, Oriol, Aitor Unzué, Sergio (juvenil) i Zurita; i els davanters David Jiménez, Masuet, Grau (juvenil) i Borreda. Poch espera, en un futur proper, completar la plantilla.

Marçal Fontanals / Foto: UEC