Sant Feliu i Molins de Rei, amb el Mundial de natació

Les dues instal·lacions esportives comarcals seran subseu pels entrenaments dels equips de waterpolo.

Dues instal·lacions esportives municipals comarcals seran subseus del Campionat del Món de Natació que comença avui a Barcelona i que finalitzarà el 4 d’agost. A partir del proper dilluns 22 de juliol, el Complex Municipal de Piscines acollirà els entrenaments de les seleccions de waterpolo participants al Mundial. A la instal·lació esportiva del CN Sant Feliu es podrà veure, fins al 27 de juliol, la preparació de les jugadores de seleccions com la Xina, Grècia o Rússia, així com els millors jugadors de waterpolo dels Estats Units, el Canadà o Austràlia.

D’altra banda, la piscina Municipal de Molins de Rei també serà subseu del Mundial.  Les seleccions d’Itàlia -actual campiona del món-, Xina, Estats Units, Sud-àfrica, Romania, Grècia i Austràlia faran us d’aquesta instal·lació. Els entrenaments, que comencen avui 19 de juliol, finalitzaran dissabte 27.

Marçal Fontanals / Foto: ASF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix