Sant Boi de Llobregat acull la Copa de SM La Reina de softbol

Imprimeix
CBS Sant Boi, el gran favorit, Kirolgi OBB, CBS Antorcha i Atlético San Sebastian lluitaran pel títol.

El Camp Municipal de Softbol de Sant Boi de Llobregat serà seu, els dies 20 i 21 de juliol, d’una nova edició de la Copa de SM La Reina de softbol. Quatre equips lluitaran pel darrer gran títol de la present temporada després que el CBS Sant Boi -foto- conquerís la Lliga de Divisió d’Honor no fa gaires setmanes.

El CBS Sant Boi buscarà fer un doble històric, ja que mai ha aconseguit guanyar els dos títols una mateixa temporada. De fet, les del Baix Llobregat tampoc han guanyat mai aquesta competició. Els altres equips participants són el Kirolgi OBB de Guipuzcoa, sotscampió de Lliga, el CBS Antorcha de València i l’Atlético San Sebastian basc.

Els dos primers enfrontaments, que jugaran dissabte 20 de juliol, són: Kirolgi OBB-CBS Antorcha (10 h) i CBS Sant Boi-Atlético San Sebastián (12,30 h). Cal destacar que el sistema de competició és de doble competició. Així doncs  els perdedors dels dos primers enfrontaments jugaran a la tarda (17 h) i els guanyadors a les 20.30 hores. La final es jugarà diumenge 21 de juliol a les 12.30 hores.

Marçal Fontanals / Foto: CBSSB