La UE Santboiana s’estrenarà a la Lliga davant del Ciencias

Imprimeix
La Lliga començarà el pròxim 15 de setembre on els de Lewis Williams tornen a ser favorits al títol.

La Federació Espanyola de Rugbi va celebrar el sorteig de les competicions nacionals sènior masculines per a la temporada 2013-14. La més matinera serà la Divisió d’Honor on la UE Santboiana tornarà a ser l’únic representant comarcal. La Lliga començarà el 15 de setembre, i a la primera jornada el conjunt de Lewis Williams s’enfrontarà al Baldiri Aleu al Ciencias RC de Sevilla. La resta d’enfrontaments seran Gernika-Independiente, Ordizia-El Salvador, Valladolid-Hernani, Vigo-Cisneros i Madrid-Getxo. A la darrera jornada, la UE Santboiana rebrà El Salvador (3/4 de maig).

Hi haurà un plaoff pel títol on els sis primers classificats el disputaran. Els quarts de final es celebraran el 18 de maig 2014 (3r-6è i 4t-5è) ja que els dos primers es classificaran per a les semifinals directament amb el factor camp a favor seu; i les semifinals el 25 de maig (1r-b i 2n-a). L afinal serà l’1 de juny.

Cal destacar que la UE Santboiana B, dirigit per Stacey Duvenage, jugarà en el grup B de la Primera Nacional. La Lliga començarà el 13 d’octubre i el primer rival serà el GEiEG en el camp gironí. La resta de rivals són el Quimics, Poble Nou, Fénix, Ponent, Sitges i un equip per definir encara.

Marçal Fontanals / Foto: UES