Dani Comas assoleix el doblet europeu i espanyol de biketrial

El ciclista gavanenc va demostrar a Valderrobles (Terol) que continua sent el millor d’aquesta especialitat.

Aquest cap de setmana es va celebrar al municipi de Valderrobles (Terol) la darrera prova del Campionat d’Espanya de biketrial on el gavanenc Dani Comas es va proclamar campió demostrant un total domini al llarg de la competició. A més, es va celebrar també l’Europeu de l’especialitat on el ciclista també va conquerir el títol aconseguint el doblet i sumant dos nous èxits a la seva dilatada carrera esportiva. “Estic molt content amb els resultats obtinguts. He aconseguit el meu objectiu des que vaig començar la temporada”, va explicar Comas al final de la prova ciclista. D’aquesta manera va revalidar els dos títols.

El proper repte del gavanenc és el Mundial. La primera de les proves del calendari serà el 19 i 20 de juliol a Igualada; la segona, a la República Txeca els dies 27 i 28 juliol, i la darrera a la Xina, el 24 i 25 d’agost.