Yanes-Rosell i Kliokmanaite-Puri guanyen el Català 2x2 de volei

El Campionat de Catalunya estava emmarcat dins d’una nova edició del Voleiboom a Castelldefels.

Aquest cap de setmana es va celebrar una nova edició del Voleiboom a Castelldefels. Dissabte es va disputar la tercera prova Open del Campionat de Catalunya 2x2 de vòlei platja, i cinquena del Circuit Català 2013. Els cubans Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell, en el quadre masculí, i Erika Kliokmanaite-Astrid Puri, en el femení, van ser els vencedors.

Els líders del rànquing masculí, Yanes-Rosell, del CV Premià de Dalt, van derrotar en la final 21-12 als tarragonins Christian Vives (CV Salou) i Dídac Jiménez, del CV Sant Pere i Sant Pau, qui van arribar a la seva primera final d’aquest 2013 derrotant a semifinals la parella que van formar per aquesta prova Gerard Aguilà i Jordi Roca.

En el quadre femení, Erika Kliokmanaite i Astrid Puri van tornar a fer-se amb el triomf final derrotant en la final 21-17 a la parella del CV Esplugues, Virginia Carmona-Rebeca Fernández, que des del quadre de perdedors va arribar de nou a la part decisiva d’una prova Open del Circuit Català 2013, derrotant en semifinals 21-12 a Selent-Torok.

Cal destacar que a l’edició d’enguany del Voleiboom al Beach Club El Péndulo de Castelldefels van participar en la competició 4x4 un total de 140 equips d’arreu d’Europa i Espanya. També es va celebrar el torneig gratuït de Waboba Wabobaboom.