'Tito' Sobrín, entrenador del Barça-CB Santfeliuenc de l’LF2

Imprimeix
L’equip blaugrana ha incorporat noves jugadores al seu nou projecte esportiu.

El Barça-CB Santfeliuenc continua configurant la seva plantilla per a l’exigent repte esportiu que té per davant amb la seva inscripció i futura participació a la Lliga Femenina 2, la segona categoria nacional del bàsquet femení.

Alberto ‘Tito’ Sobrín -foto- serà el màxim responsable tècnic de l’equip. “El nostre objectiu prioritari és consolidar-nos a la categoria i no patir per assolir la permanència”, diu l’entrenador. A les darreres quatre temporades, el lleonès va dirigir el CB Cornellà a la Copa Catalunya (tot i que aquesta última no va acabar i va finalitzar la campanya en el CB Santfelienc). També ha dirigit el CB Valls a l’EBA, Sedis Cadí, Perfumerías Avenida, Burgos, Mataró i el Puig d’en Valls.

Les darreres incorporacions al conjunt blaugrana són les de l’exala-pivot de CB Cornellà de Copa Catalunya, Mónica Lázaro -foto-(1’88 m), i de l’aler Marta Montoliu, procedent del Lima d’Horta (1,82 m). A més, també ha signat l’expivot del Reus Deportiu Meritxell Bellido (1,83 m), a més de Núria Carrión, exescorta del Lima Horta (1’71 m).

D’altra banda, l’equip masculí del CB Santfeliuenc tornarà a comptar per a la propera temporada, on de nou jugarà a la Lliga EBA, del base Néstor Zamora.

Marçal Fontanals / Foto: CBS